Laotoodetele tarneaeg 1–2 tööpäeva. Tasuta transport üle Eesti!

Lisaaksessuaarid seisulauale

Kas soovid oma ergonoomilist lauda veelgi paremaks muuta? Nii nagu Seisuki lauad ja toolid, on ka laua lisavarustus valitud inimese keha paremaks toetamiseks. Pane juhtmed peitu, too monitor silmade kõrgusele ja tööta tervislikult! Millised laua aksessuaarid just Sinu töökeskonna mugavamaks muudaksid?

Kaablikanal ja laua alla kinnitatav pikendusjuhe

Juhtmete paremaks organiseerimiseks soovitame põhiliselt kahte toodet: kaablikanalit ja laua alla kinnitatavat pikendusjuhet. Sellise kombinatsiooniga saad kõik juhtmed mõnusalt kaablikanalisse põimida ning pikendusjuhtmega ühendada. Sel viisil lahendades langeb laualt ainult üks juhe ja pilt on visuaalselt väga puhas ning vedelevad ja rippuvad juhtmed ei sega Su tööpäeva.

Kaablikanal enne ja pärast

Kaablikorv

Universaalne metallist kaablikorv kinnitub lihtsalt kolme kruviga mistahes lauaplaadi külge. Vali kaablikorv juhul, kui Sul on suurem sülearvuti laadija või mõni muu suuremamõõtmeline vidin, mis vajab koos juhtmetega paigutamist.

Kaablikõri

Reguleeritavatele laudadele mõeldud kaablikõri organiseerib laua aluse ja köidab kaablid turvaliselt kokku, hoides ära neisse takerdumise. Nelja kanaliga kaablikõri abil saab erinevad kaablid mugavalt kanalitesse köita.

Seisumatt

Tõelisele seismise fännile soovitame juurde seisumatti.
Seisumatt hoolitseb selle eest, et kannad oleksid toetatud ja seismine pehme ning pingetest vaba. Meie kogemus näitab, et kliendid, kes omavad seisumatti, kasutavad oma töölauda sihtotstarnelisemalt ning seisavad oluliselt rohkem.
Matt on lihtsa disainiga, seda on kerge puhastada ja hooldada. Tänu oma kujule ja materjalile matt ei libise.

Arvutihoidja

Loo funktsionaalsem, meeldivam ja korrastatum töökeskkond nutika arvutihoidjaga. See aitab Sul vähendada kaablipuntraid ning vabastada põrandapinda. Arvuti liigub sujuvalt koos lauaga üles alla. Vali vastavalt oma arvuti mõõtudele reguleeritav PRO või minimalistlikuma disainiga SMART.

Gaasiamordiga monitorihoidja

Hea tööergonoomikaga säästad oma selga, kaela ja silmi. Et teha lauale ruumi ning monitor silmade ja kaela jaoks õigele kõrgusele tuua, soovitame gaasiamordiga monítorihoidjat. Gaasiamort ei väsi nagu tavalised vedruga monitorihoidjad ning selle konstruktsioon on tehtud vastupidavast alumiiniumist.

Gaasiamordiga monitori- ja sülearvutihoidja

Pane monitor ja sülearvuti “hõljuma” ning too lauale lisaruumi kergelt reguleeritava stiilse kahekäpalise hoidjaga. Loo endale maksimaalselt ergonoomiline töökeskkond, säästa oma silmi, selga ja kaela ning tõsta oma produktiivsus kõrgustesse.