Laotoodetele tarneaeg 1–2 tööpäeva. Tasuta transport üle Eesti!

Miks Seisuk?

Meie tunneme sinu vastu päriselt huvi

Seisuk on Eestis ainus seisulaudadele spetsialiseerunud ettevõte. Seisuk müüb kontorimööblit, mis on ilus, kvaliteetne ja disainitud selleks, et luua tervist toetav ja ergonoomiline töökoht, kus kõik saavad tunda ja anda endast parima. Meie mõistame, et ei ole ainuõiget viisi, kuidas tööd teha.

8-tundi kangelt ühes asendis kontorilaua taga istumine on ammu aja hammasrataste vahele jäänud igand ja meie teame seda. Seisuki e-poest leiad kõik, mida vajad ühe täiusliku ergonoomilise töökoha loomiseks.

Häid asju ei saa ainult endale hoida

Nagu kõik parimad leiutised maailmas, nii sai ka Seisuk alguse vajadusest. Tarvidusest ennast tööd tehes liigutada ja lisaks istumisele aeg-ajalt seista. Märgates, kui palju kasu see töö tulemuslikkusele tõi ja kui palju energiat meile tööpäeva lõpuks alles jäi, hakkasid ka sõbrad seisulaua vastu huvi tundma ja sealt alates on läinud Seisuki trend aina kasvavas suunas. Seisulaua võlu ei tulene pelgalt võimalusest seistes tööd teha, vaid selle abil saad sa reguleerida õigeks ka oma laua kõrguse istudes. Me kõik oleme erineva pikkusega ning üks standardne kõrgus ei saa kuidagi kõigi jaoks parim olla ja siin tulebki appi Seisuk. Omast kogemusest võime öelda, et pärast seisulauaga töötamist, ei suuda sa enam tavalise laua taga tööd teha. Ikka tahaks natuke üles- või allapoole lauda lasta ja vahepeal sirutada.

“Kõik mida me müüme, on meie enda meeskonna poolt läbi testitud. Võtame müüki ja arendame välja ainult sellist mööblit, millisesse ise täielikult usume.” - Markus Murruste, Karl Kuusk

Kuidas saame sinu jaoks kasulikud olla?

Meie klienditeenindus on personaalne ja me päriselt hoolime igast oma kliendist. See ongi see, kes Seisuk on ja mida Seisuk tähendab. Anname endast parima, et leida sulle ideaalne lahendus. 

Kvaliteetne. Pühendunud. Personaalne.

Me anname võimaluse oma tööd rohkem armastada ja oma kehaga rohkem kontaktis olla. Et aju töötaks, peab inimese füüsiline ja vaimne töö tasakaalus olema. Seisa, nõjatu, istu, kalluta, kiiguta ja hoia oma aju verevarustus erk ja virk terve tööpäeva jooksul.

Mitmekülgne valik

Seisukil on valikus palju erinevaid lauaraamide ja lauaplaatide mudeleid. Täispuit, melamiin, laminaat, ümar, sirge, matt või läikiv - meil tõesti ei ole piire. Konfigureeri endale lauaplaadi mõõdud ning vali materjal ja sobiv lisavarustus vastavalt oma personaalsetele soovidele. Meie valikust leiad ka äärmiselt erilised tisleri kuldsete käte all valminud täispuidust lauaplaadid, millesse on pandud palju hoolt ja armastust. Vali sõrmjätk või pikk lamell ja luba endale tükike täiust. Lisaks meie standardsele valikule teeme ka kliendi mõõtude ja ideede järgi valminud lauaplaate. Võid julgelt oma fantaasia lendama lasta või meie showroomist ideid noppima tulla. 
Lauaraame oleme katsetanud mitmeid ning võtnud enda valikusse parimad turul saada olevad. Vali soodsam ühemootoriga ECO, nutikas peenedisainiline kahemootoriline SMART, võimsaim mudel PRO või meie uusim ümarate jalgadega CIRCLE. Milline mudel just sinule sobiks? 

Pakume terviklikke kontorilahendusi

Kontori sisustamisel Seisukiga saad olla veendunud, et terviklahendus on loodud pidades silmas parimaid praktikaid, modernset stiili ja ergonoomikat. Kliendikeskne lähenemine on Seisuki jaoks kõige olulisem. Esimese kohtumise käigus kuulame ära teie mõtted ja vajadused ning aitame leida parima lahenduse.

Seisuki tootevalikuga saab luua igale hinnaklassile sobiva kontori. Projekti alguses lepime kokku, kas fookuses on eriline tulemus, parim hind või hoopis midagi muud. Meie meeskond on aidanud luua tuhandeid töökohti ning sisustada stiilseid kontoripindu. Võtame iga projekti eesmärgiks jõuda ootusi ületava tulemuseni.

Seisuk on roheline

Seisuk pakub ainsana Eestis teenust, mille käigus muudame sinu vana kontorilaua reguleeritava kõrgusega seisulauaks. Taaskasutame sinu olemaoleva laua plaadi ning anname sellele uue hingamise! Olgu vanaks töölauaks peresiseselt pärandatud puidust nikerdustega laud või olemasoleva mööbliga sobima valitud modernne lauaplaat, paneme seisujalad alla ja anname sellele uue hingamise ja elu.

Meie puidust lauaplaadid kannavad FSC märki, mis tähendab, et puit on pärit vastutustundlikult majandatud metsast, kus väärtustatakse võrdselt nii looduslikku keskkonda, kogukondi kui ka majanduslikku elujõulisust.

Garantii ei ole siin tühipaljas sõnakõlks

Meil on stabiilselt suur laovaru alati kohapeal olemas ning garantii juhtumid saavad enamasti lahendatud juba mõne tööpäevaga või isegi samal päeval. Seisuk on edukas, usaldusväärne ja kasvav ettevõte ning oleme sinu jaoks olemas ka 10–20 aasta pärast. Seisukist leiad hea järelteeninduse, vajalikud teadmised ja oskused ning varuosad. Seisuk on tulnud, et jääda!

Armastad oma tööd rohkem ja mõtted tõusevad kõrgustesse

Lisaks laudadele oleme võtnud valikusse suurel hulgal seisulaudade lisavarustust, millega saab iga klient luua endale sobiva ergonoomilise kontorinurga. Meie valikust leiad kõik, mis on ühe täiusliku ergonoomilise töökoha loomiseks vajalik - alates pikendusjuhtmest ja lõpetades laualambiga. Nii nagu Seisuki lauad ja toolid, on ka laua lisavarustus valitud inimese keha paremaks toetamiseks. Pane juhtmed peitu, too monitor silmade kõrgusele ja tööta tervislikult!

Sinu seisulaua ideaalseks kaaslaseks on ergonoomiline tool. Sadade mudelite seast õige tooli leidmine võib olla keerukas. Oleme seda valikut sinu jaoks oluliselt lihtsamaks teinud, võttes müüki ainult ergonoomiliste toolide koorekihi. Aktiivne istumine hoiab keha liikumises ja mõistuse selge, et saaksid olla parim selles, mida teed. Kõik mudelid on meie endi poolt hoolikalt läbi katsetatud ja leiame igale kliendile sobiva.

 

Laoseis

Meie ladu töötab valguskiirusel ja enamasti saadame kauba välja juba paari tunni jooksul peale tellimuse laekumist. Olemas olevate varude hulgast saame koheselt välja saata üle tuhande lauakomplekti. E-poe toodete valik on ühenduses meie reaalse laoseisuga ja tooteid valides saad kohe täpse ülevaate, millal oma kaupa oodata võid. Enamik kaupa saavad meie kliendid kätte 1-2 tööpäevaga. Kulleri eest maksame ise ja tooted tassime tuppa isegi siis, kui elad kolmeteistkümnendal korrusel ilma liftita majas. Kui on väga kiire, siis soovi korral võid kaubale lattu ise järgi tulla juba paari tunni jooksul peale tellimuse esitamist.

Toodete kokkupanek on lihtne, juhendid on kaasas ning soovi korral pakume omalt poolt ka paigaldusteenust.

Mööblil poleks ilmselgelt mingit mõtet ilma inimesteta

Klientide tagasiside, arvamused, kommentaarid, vihjed ja kasutajakogemused ongi see, mis meid juhib ja inspireerib. See on meie kütus ja hobujõud. Me võtame oma klientide ideid vastu suure armastusega ja püüame igal sammul areneda ja veelgi paremaks saada.

Klienditeenindus on meil kiire, täpne ja hooliv. Showroom asub mugavalt Tallinna kesklinnas ja oleme sinu jaoks olemas E-R 9-17 nii kohapeal, e-maili, kui ka telefoniteel. Ootame sind pikisilmi!

Kas sa täna juba seisid?