Laotoodetele tarneaeg 1–2 tööpäeva. Tasuta transport üle Eesti!

Millised reguleeritavad lauajalad valida?

Parim, mida tõhusa töökeskkonna jaoks ära teha saad, on investeerida kvaliteetsesse reguleeritavasse Seisuki töölauda. Istu, seisa, toeta, siruta - tunne ennast oma kehas hästi ja hoia aju virgas ning keha liikumises terve tööpäeva jooksul. 

Inimene ei arenenud 90º nurga all ja meie kehad on loodud liikuma. Oleme kõik erinevas pikkuses ja erinevate mõõtudega ning kuidas saaksimegi sobituda ühe standartse kõrgusega laua taha. Seisulaud annab võimaluse reguleerida oma laua kõrgust millimeetri täpsusega just sulle sobivaks nii istudes kui ka seistes.

Keskmine inimene teeb päevas üle 35 000 otsuse. Sinu elu lihtsustamiseks ja otsuste vähendamiseks oleme töötanud välja ja võtnud oma valikusse ainult seisulaudade koorekihi.

Milline mudel just Sinu töölauaks sobiks?

Ühe mootoriga lauajalad - mootor asub laua all

ECO - meie soodsaim elektriline mudel. Kindel, stabiilne ja teeb oma töö hästi ära. Ühemootorilistest mudelitest konkurentsitult parim turul.

Erinevalt kahemootorilistest mudelitest on ECO-l reguleerimisulatus väiksem. Laua mootor asub laua all ühe jala küljes ja liigutab teist jalga pöörleva võlli abil ehk siis laual on rohkem visuaalselt müra kui kahe mootoriga laua puhul. Lauaraamil on 3-mäluga juhtpult, et saaksid mugavalt oma enim kasutatud kõrgused salvestada ja ühe vajutusega lauda liigutada. Hea valik väiksema eelarve puhul.

Reguleeritavad lauajalad

Kahe mootoriga lauajalad - mootorid on ehitatud jalgade sisse

SMART- kodukontorite ja kontorite lemmik! Peenema disainiga, ümarate jalaotstega minimalistlik SMART on kahtlemata meie klientide lemmik nii silmailu kui ka hinna poolest. 

Antud mudelil on kokkupõrkevastane süsteem, suur reguleerimisulatus ning visuaalne puhtus - mootorid asuvad lauajalgade sees. SMART raamil on 4-mäluga juhtpult, et saaksid mugavalt oma enim kasutatud kõrgused salvestada ja ühe vajutusega lauda liigutada.

Reguleeritava kõrgusega lauajalad

PRO - parim valik väga nõudlikule kliendile. PRO on meie kõige võimsam mudel ja sobib kõige paremini suurte lauaplaatide korral ning intensiivseks kasutamiseks. Välimuselt kandilisem ja olemuselt jõulisem, PRO mootorid on peidus lauajalgades. PRO raamil on 4-mäluga juhtpult, et saaksid mugavalt oma enim kasutatud kõrgused salvestada ja ühe vajutusega lauda liigutada.

Reguleeritavad lauajalad kahe mootoriga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paindlikuma eelarve puhul soovitame valida kahe mootoriga lauajalad just nende visuaalse puhtuse, rohkemate funktsioonide ning sujuvama ja vaiksema liikumise tõttu. Kahe mootoriga lauajalgade reguleerimisulatus on suurem, laud liikub vaiksemalt ning sujuvamalt. Kõige olulisem siiski on aga ergonoomilisus ja liikumine terve tööpäeva vältel ning selle ülesandega saavad hakkama kõik meie müügil olevad lauajalad ja ergonoomilist töökeskkonda toetavad kontori aksessuaarid. 

Milline lauaplaat oma seisulauale valida? Loe lähemalt siit.

Olulised numbrid ja näitajad leiad mudelite võrdlustabelist.